loungebar & restaurant

In onze loungebar en restaurant geniet u van een lekkere lunch, een gezellig drankje of sfeervol diner met een van de vele Texelse specialiteiten die het eiland rijk is. ’s Avonds kunt u een keuze maken uit diverse met zorg bereide gerechten, zoals echt Texels lamsvlees of onze Zwitserse kaas- en vleesfondues. Wat is er fijner dan na een heerlijke dag op ons mooie eiland samen te genieten van een goed glas wijn of u te laten adviseren over één van onze vele gin-tonics of mooie cocktails.

Reserveer

RESTAURANT Bij KOGERSTAETE

Laat onze chef u verrassen met een van onze heerlijke gerechten van puur Texels vlees, zoals onze lams- & runderstoofpotjes een mooie tournedos met rozemarijn aardappeltjes uit de oven, of komt u gezellig bij ons fonduen? U bent van harte welkom in onze serre, het restaurant of op ons terras. Het team van Kogerstaete staat voor u klaar om u te laten genieten van al het lekkers wat ons eiland te bieden heeft.

Bekijk onze diner kaart

Dranken

Naast onze prachtige menukaart verwelkomen wij u ook om te genieten van ons uitgebreide assortiment aan dranken. Ontdek een wereld van smaken met onze diverse selectie wijnen, waaronder een scala aan flessen van het gerenommeerde Argentijnse wijnhuis Salentein. Voor de wijnliefhebbers onder u hebben we ook een selectie van hoogwaardige wijnen uit verschillende delen van de wereld. Proef de elegantie van Duitse Rieslings, de kracht van Spaanse Tempranillo, de verfijning van Italiaanse Syrah, de finesse van Franse Viognier, of de levendigheid van Noord-Amerikaanse wijnen. Onze uitgebreide wijnkaart biedt voor elk wat wils.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een stevig glas whisky, hebben we een selectie van hoogwaardige whisky’s uit verschillende delen van de wereld. Voor de liefhebbers van cocktails bieden we ook een uitgebreide selectie aan. En voor de perfecte afsluiting van uw maaltijd kunt u genieten van een heerlijke ko[iespecialiteit, bereid met zorg en vakmanschap. Bij ons vindt u niet alleen een ruime keuze aan dranken, maar ook een warme en gastvrije sfeer waar u kunt ontspannen en genieten van uw favoriete drankjes. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst met vrienden of een romantisch diner voor twee, bij ons bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk onze drankenkaart

Wijn kaart

Ook de wijnen en bubbels op onze wijnkaart hebben we met zorg voor u uitgezocht. Houdt u van een volle smaak, een fijne bubbel of een zwoele wijn met een pittige afdronk? Op onze wijnkaart staat voor ieder wat wils. Via Argentinië naar Italie, verder langs Frankrijk, Spanje & Duitsland, wij selecteerden de beste wijnen voor onze gasten. Mocht u zelf de keuze niet kunnen maken, adviseren wij u graag. Komt de fles niet helemaal op, dan kunt u deze in onze wijnklimaatkast weg laten zetten of meenemen naar uw kamer. Neem vooraf alvast een kijkje op onze wijnkaart.

Bekijk onze wijnkaart

volg ons op instagram

Reviews